Menu
Engelse Flag


tac hands-on


Scroll

verkrijgbare kleuren

Op dit moment zijn de tacs verkrijgbaar in zes mooie kleuren. Te weten rood, oranje, geel, groen, blauw en grijs. Andere kleuren volgen.

Rode tac Orange tac Gele tac Groene tac Blauwe tac

specificaties


Grijze tac met afmetingen

De huidige tacs worden gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in één maat. Er zijn plannen om de tac ook te produceren in andere maten, en te maken van andere materialen.

het ontstaan van de tac

Het begon allemaal in 2013 tijdens het ophangen van de was met de welbekende wasknijpers. Je herkent het vast, als je een handje knijpers uit een knijpermandje pakt dan zit vaak de helft verkeerd om in je hand. Het omdraaien van een knijper terwijl je met je andere hand wasgoed vasthoudt is een onhandige handeling die niet nodig zou moeten zijn. Tijdens zo’n moment ontstond de behoefte aan een dubbelzijdige knijper. Het bleek dat er al tweezijdige knijpers bestaan. Deze bestaande wasknijpers pasten echter niet bij de ideeën die wij hadden over wat een dubbelzijdige knijper allemaal zou moeten kunnen. Onze nieuwe knijper moest voor veel meer toepassingen gebruikt kunnen worden.

Tijdens het ontwikkelen van de tac hebben we de lat hoog gelegd. We wilden voor u een nieuw multifunctioneel hulpmiddel maken. Het resultaat is daar: de tac is veel meer dan een knijper (kijk zelf maar eens naar de voorbeelden op deze website, en doe zelf ervaring op met het gebruik van de tac!).

Door het unieke ontwerp kan de tac meer dan alleen maar (aan twee kanten) knijpen, de tac voegt echt iets nieuws toe aan de bestaande knijpers. De tac bestaat uit één stuk, wordt gemaakt van duurzaam plastic en is éénvoudig in gebruik. Elk huishouden, elke werkplek, elke school (etc.) verdient het om tacs beschikbaar te hebben om (tijdelijk) objecten op te hangen of vast te maken, om kabels netjes te bundelen, etc. Bovenop de functionaliteit van de tac daagt de tac je ook uit om er creatief mee aan de gang te gaan, om logisch te denken.

Kortom: pak een tac!

Taco